Urządzenia i Akcesoria
Provencalsk kylling
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner
Składniki
-
fed hvidløg2
-
rosmarin, frisk2 kviste
-
ekstra jomfruolivenolie80 g
-
rødvinseddike20 g
-
havsalt¾ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
kyllingelår, uden skind og ben skåret i stykker (3 cm)750 g
-
cherrytomater250 g
-
enebær5
-
sorte oliven20
-
courgette skåret i stykker (1,5 cm)300 g
-
aubergine skåret i stykker (1,5 cm)200 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker (1,5 cm)150 g
-
vand1000 g
-
basilikumblade (valgfri)20 g
-
citron skåret i skiver1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
863 mg
Białko
30 g
Kalorie
2038 kJ /
487 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Keto
26 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 godz. 15 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Brak ocen
Svinemørbrad med selleripuré og citronsauce (1800 kcal)
Brak ocen