Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g apă
- 4 ouă mijlocii (53-63 g)
- 2 cepe verzi (aprox. 25 g), tăiate bucăți (3 cm)
- 120 g maioneză
- 1 - 1 ½ linguriță muștar de Dijon, după gust
- 1 priză piper cayenne, măcinat (opțional)
- 2 prize sare de mare
- 2 prize piper negru măcinat
- 8 felii pâine integrală
- 20 g creson, pentru ornat
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 597 kJ / 143 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulaș tradițional austriac, din carne de vită
4 godz.
Paste Orzo cu pui și pesto
30min
Grisine cu parmezan și ierburi aromatice
Brak ocen
Langoș
1h 55 min
Tartă cu ceapă
1h
Mușchi de vită în pachețele de bacon
50min
Salată caldă de curcan și fasole verde
35min
Plăcintă de miel cu lămâie
Brak ocen
Sushi cu fructe de mare și cremă de brânză
1h 20min
Clătite cu dovleac cu sirop de arțar și nuci pecan
35min
Mini Pizza
1h 30min
Flammkuchen clasic
1h