Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de leche (y algo más para pincelar)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 15 g de mantequilla en trozos
- 1 huevo
- 25 g de azúcar (y algo más para pincelar)
- 270 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
-
50
g de frutos secos enteros variados
lub 50 g de perlas de chocolate - 1 cucharada de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 715 kJ / 170 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 25.5 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 45.6 mg
Alternatywne przepisy
Pan de molde con frutas deshidratadas
2h 30min
Pan de Viena con chorizo
45min
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30min
Conoce Thermomix®
1h 30min
Ensalada de hinojo y naranja
15min
Milhojas de patatas
1h 30min
Turrón de chocolate con palomitas caramelizadas
2h 40min
Masa de pan básica
1h
Limonada brasileña
5min
Pan plegado de ajo y hierbas
1h 40min
Pizza vegetariana
1h 40min
Espuma de fresas
5min