Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de leche (y algo más para pincelar)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 15 g de mantequilla en trozos
- 1 huevo
- 25 g de azúcar (y algo más para pincelar)
- 270 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
-
50
g de frutos secos enteros variados
lub 50 g de perlas de chocolate - 1 cucharada de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 715 kJ / 170 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 25.5 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 45.6 mg
Alternatywne przepisy
Brioche rápido
1h 50min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40 min
Demogrupal
1j
Conoce Thermomix®
1j 30 menit
Bocados de chocolate y toffee salado con frutos secos
1j
Masa de pan básica
1j
Turrón de chocolate con palomitas caramelizadas
2h 40 min
Lasaña 3.0
1j 30 menit
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30 min
Pan de Viena con chorizo
45 Min
Espuma de fresas
5 min
Muffins de huevo y beicon
45 Min