Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 linguriță oțet din cidru de mere
- 1 ½ linguriță sare de mare, plus după gust
- 1400 g apă
- 50 g morcovi, bucăți
- 70 g țelină rădăcină, bucăți (vezi recomandare)
- 30 g praz, doar partea albă, bucăți
- 3 - 4 aripioare de pui
- 5 piper negru boabe
- ¼ linguriță piper negru măcinat, plus după gust
- 150 g tăieței subțiri
- pătrunjel verde, doar frunzele, tocate, pentru servit (vezi recomandare)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2091.9 kJ / 498.1 kcal
- Białko
- 25.7 g
- Węglowodany
- 55.3 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 1792.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Iahnie de fasole
30h 45 min.
Mămăligă cremoasă
25 min
Supă tradițională de pui, cu tăieței
1j 45 menit
Tocăniță de pui cu mazăre
1h 15min
Pui cu portocală, la cuptor, cu măsline verzi și orez basmati
1j 10 menit
Mămăligă tradițională
1j
Fasole cu șorici
1j 45 menit
Cartofi gratinați
1j 10 menit
Coaste gătite lent, în sos barbecue cu boia afumată
3h 15min
Budincă de griș
15min
Paste cu legume
45 menit
Supă de pui și legume
1j 30 menit