Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa para galletas
- 100 g de azúcar
- 200 g de almendras, crudas
- 100 g de mantequilla, en piezas
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 180 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 1 pizca sal
Salsa de carmelo
-
250
g de azúcar
lub 250 g de azúcar morena - 230 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cdita jugo de limón amarillo
- 30 g de mantequilla sin sal, En frío y, en la medida de lo posible, de una sola pieza (aprox. 20 mm x 40 mm x 10 mm).
- 1 cdita sal
- 1 cda vinagre
- 80 g de chocolate amargo, en trozos pequeños o callets
- Wartości odżywcze
- na 35 piezas
- Kalorie
- 23067 kJ / 5513.1 kcal
- Białko
- 79.7 g
- Węglowodany
- 575.1 g
- Tłuszcz
- 338.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 153.4 g
- Błonnik
- 38.6 g
- Sód
- 2716.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolitas de nuez
30min
Pay dátil y nuez
1h 10min
Brownies clásicos
1u.
Brownies
30min
Bundt Cake con frutas del bosque y flores
1u.
Barquitos rellenos
40min
Coliflor asada con puré de alubias
25min
Roles de canela
2h 30min
Galletas de chispas de chocolate
40min
Galletas “Levain Copy Cat”
1u. 20min
Pasta de jitomate
2sa 40 dk
Mostachón de frutos rojos
1h 30 min