Pulled pork-burgare

Pulled pork-burgare

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
6 portioner

Składniki

  • vitlöksklyfta
    1
  • gul lök skuren i ringar (1 cm)
    100 g
  • färsk rosmarin endast bladen
    1 kvist
  • vatten
    550 g
  • äppelcider
    200 g
  • havssalt + extra efter smak
    ½ tesked
  • kycklingbuljong (se tips)
    1 tesked
  • benfri fläskbog i 5 bitar
    800 g
  • BBQ-sås (se tips)
    500 g
  • malen svartpeppar efter smak
  • hamburgerbröd
    6
  • isbergssallad
    12
  • tomatketchup till servering (se tips)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1424.5 mg
Białko 39.4 g
Kalorie 2071.4 kJ / 493.2 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 67.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie