Urządzenia i Akcesoria
Haselnuss-Eis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz.
5 Portionen
Składniki
-
Haselnuss-Gebäck-Kugeln (z. B. Giotto) (opcjonalnie) (80 g) und etwas mehr zum Garnieren18
-
Mascarpone250 g
-
Sahne200 g
-
gezuckerte Kondensmilch (z. B. Milchmädchen)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
297 mg
Białko
9 g
Kalorie
2247 kJ /
537 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
23 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Orangensorbet in geeister Orangenschale
4 godz. 20 min
Blaubeerkonfitüre
45 min
Erdbeer-Frozen-Bites
5 godz. 15 min
Schokoladen-Kaffee-Pudding
15 min
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45 min
Himbeer-Trüffel
2 godz. 45 min
Gebrannte Mandeln im weißen Schoko-Kokosmantel
40 min
Erdbeereis mit Yogurette®
10 godz.
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Schaumkuss-Quark-Creme mit Mandarinen
6 godz. 15 min
Bananensplit-Dessert
20 min
Spaghetti-Eis-Dessert
10 min