Urządzenia i Akcesoria
Haselnuss-Eis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz.
5 Portionen
Składniki
-
Haselnuss-Gebäck-Kugeln (z. B. Giotto) (opcjonalnie) (80 g) und etwas mehr zum Garnieren18
-
Mascarpone250 g
-
Sahne200 g
-
gezuckerte Kondensmilch (z. B. Milchmädchen)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
297 mg
Białko
9 g
Kalorie
2247 kJ /
537 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
23 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Magic-Dust-Marinade
10 min
Greek Overnight Slaw
8 godz. 20 min
Himbeer-Kokos-Tiramisu
8 godz. 15 min
Quittenlikör-Pralinen mit Spekulatius-Nougat
2 godz. 30 min
Erbsen und Frühlingszwiebeln in Olivenöl
30 min
Limoncello-Torte
2 godz. 30 min
Gurken-Relish
1 godz. 30 min
Cheesecakes mit Maracuja-Topping
2 godz.
Hot Sarti
20 min
Hähnchenbrust Metaxa
1 godz.
Dreh-dich-um-Kuchen
1 godz. 50 min
Solero-Dessert
30 min