
Urządzenia i Akcesoria
Zencefil ve Portakallı Bitki Çayı
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 fincan
Składniki
-
zencefil, taze kök5 g
-
karanfil2 adet
-
tarçın, toz2 g
-
portakal kabuğu şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları5 g
-
su1000 g
Wartości odżywcze na 1 fincan
Kalorie
4.5 kcal /
18.5 kJ
Białko
0 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
0.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KIŞ KEYFİ
16 Przepisów
Turcja
Turcja