巴厘岛蜜瓜椰子汁

巴厘岛蜜瓜椰子汁

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
5 人份

Składniki

  • 蜜瓜 切成适合通过进料器的纵长块
    500 克
  • 青柠
    2 粒
  • 椰子水,无加糖
    1000 克
  • 青柠汁
    50 克
  • 糖浆 适量调味
    300 克
  • 新鲜嫩椰肉 切成薄片
    100 克
  • 罗勒籽 浸泡在水中15分钟并沥干
    1 汤匙
  • 冰块
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 84.4 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 995 kJ / 237.8 kcal
Tłuszcz 9.9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...