Urządzenia i Akcesoria
Limettenbutter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 Portionen
Składniki
-
Limette unbehandelt, Schale fein abgerieben und Saft ausgepresst1
-
Knoblauchzehe klein1
-
Butter weich, in Stücken200 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¾ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
294 mg
Białko
0 g
Kalorie
771 kJ /
184 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2024
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gin-Tonic-Lachs
24 godz.
Dattel-Curry-Dip
5 min
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8 godz.
Aprikosenfrischkäse
5 min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 min
Roter Ziegen-Streich
25 min
Dattel-Speck-Dip
30 min
Spinat-Dip
10 min
Kräuter-Schmand-Dip
10 min
Zwiebelbutter
10 min
Mediterraner Dip zum Grillen
5 min