Urządzenia i Akcesoria
红萝卜饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份
Składniki
-
红萝卜 去皮200 克
-
小红葱 ,去皮80 克
-
酥油80 克
-
肉桂棒 (4公分长)1 支
-
豆蔻荚5 颗
-
八角2 颗
-
丁香5 颗
-
水600 克
-
淡奶250 克
-
班兰叶 绑成结2 片
-
盐 适量调味1 - 2 茶匙
-
印度香米 洗净400 克
-
香烤腰豆 装饰用50 克
-
葡萄干 装饰用30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
49 mg
Białko
9 g
Kalorie
1985 kJ /
474 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
65 g