Urządzenia i Akcesoria
Zalmvlecht
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 porties
Składniki
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (opcjonalnie) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
535.8 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1430.4 kJ /
341.9 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Brak ocen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Gegrilde zeevruchten plank
Brak ocen
Tostadas met kip
40 min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 godz. 15 min
Bananensticks met chocoladecoating
Brak ocen
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 godz.
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 godz. 20 min
Koken van basmatirijst
35 min
Pastilla met kip
1 godz. 10 min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min