Urządzenia i Akcesoria
Bolo de chocolate e framboesa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
24 doses
Składniki
Creme de ovos
-
folhas de gelatina neutra4
-
Água q.b. p/ hidratar
-
gemas de ovo6
-
açúcar100 g
-
natas c/ 35% de gordura800 g
Creme de chocolate
-
leite evaporado380 g
-
cointreau70 g
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços400 g
Bolo
-
açúcar400 g
-
ovos12
-
manteiga derretida130 g
-
farinha tipo 55350 g
-
cacau em pó80 g
-
fermento p/ bolos3 c. chá de
-
framboesas400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
11 g
Kalorie
1958 kJ /
468 kcal
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolo gelado
8 godz. 30 min
Bolo surpresa
1 godz. 10 min
Bolachas com creme de chocolate
1 godz. 40 min
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
48 godz.
Bolo de chocolate
1 godz. 40 min
Bolo de chocolate
1 godz. 20 min
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
1 godz.
Mini cupcakes com cobertura de mascarpone e cacau
45 min
Bolo Alasca
8 godz.
Bolo festa de chocolate
3 godz.
Bolo de chocolate riscado
1 godz.
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1 godz.