Urządzenia i Akcesoria
Vegan jus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 porties
Składniki
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele ui in vieren gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)130 g
-
selderstengel in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd25 g
-
verse tijm alleen de blaadjes1 takje
-
gedroogd laurierblad1
-
pijlwortelbloem1 el
-
witte miso (of shiro miso)1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
bouillonpasta (zie Tips)1 tl
-
water750 g
-
zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 porties
Białko
6.8 g
Kalorie
1643.5 kJ /
391.3 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
12.8 g
Węglowodany
42.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plantaardig genieten
26 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Brak ocen
Pistache Kunafa Brownie
Brak ocen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Brak ocen
Vegan Sinaasappel Croissants
Brak ocen
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Gebakken buns
Brak ocen
Vegetarische bruine rijst
40 min
Noten bolognese
35 min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Knapperig brood
Brak ocen