
Urządzenia i Akcesoria
Schoko-Waldmeister-Himbeer-Torte
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
12 Stücke
Składniki
Biskuit
-
Eier4
-
Zucker110 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Mehl80 g
-
Backkakao40 g
-
Backpulver1 TL
-
Salz1 Prise
Creme und Fertigstellung
-
Himbeeren, TK aufgetaut100 g
-
Puderzucker180 g
-
Butter in Stücken250 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Doppelrahm-Frischkäse (zimmerwarm)300 g
-
Waldmeistersirup50 g
-
Schokostreusel, dunkel zum Verzieren
-
Schokoladen-Eier zum Verzieren
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
398 kcal /
1666 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
164 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2024
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy