Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 - 180 gramů červených ředkviček, s listy
- 5 špetek soli
- 220 gramů smetany
-
1
vrchovatá polévková lžíce zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 2 špetky mletého černého pepře
- 120 gramů mléka
- 2 gramy agar-agaru
- 100 gramů čerstvého kozího sýra, na kousky
- 50 gramů řeckého jogurtu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 610 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zeleninové vafle s tvarohem
20 Min
Spiralizovaná cuketa s krevetami a citrónovou omáčkou
25 Min
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
Brak ocen
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1 godz.
Ledové kiwi cappuccino s vinnou pěnou
Brak ocen
Pečicí směs pro kakaovo-mandlový koláč
10 min
Mražené jogurtové kousky s jahodami
6h 10min
Cuketovo-bramborová nádivka
1 godz. 5 min
Citrónový sorbet
8 godz. 35 min
Tiramisu jogurt
12h
Bolognese classico
5 Std.
Žitné bulky
12h