Urządzenia i Akcesoria
Somon cu ierburi aromate, gătit la 50°C
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 porții
Składniki
-
fileuri de somon proaspăt cu piele, fără oase (aprox. 135 g fiecare)2
-
sare de mare fină
-
pătrunjel proaspăt2 fire
-
2 fire cimbru proaspătmărar proaspăt2 fire
-
coajă de lămâie2 bucăți
-
ulei de măsline2 linguri
-
apă1800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
248 mg
Białko
28 g
Kalorie
1689 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rețetar de bază
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gyoza cu porc și sos cu soia
1 godz.
Fulgi de ovăz cu compot de corcodușe
Brak ocen
File de curcan cu sos de chilli cu piersici
45 min
Suc Rise and Shine
Brak ocen
Nuci caju cu curry, prăjite
30 min
Smalec (rillettes de porc)
Brak ocen
Rulouri de vită cu umplutură de mozzarella și roșii
Brak ocen
Supă marocană picantă de linte
Brak ocen
Chawan mushi (cremă japoneză de ou, sărată )
35 min
Mușchi de vițel în crustă de ierburi aromatice, cu sos de carne
Brak ocen
Cod cu fistic și cușcuș
Brak ocen
Terină de somon cu smântână cu piper
1 godz. 20 min