Chifteluțe (gătite lent) în sos de roșii

Chifteluțe (gătite lent) în sos de roșii

3.7 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 porții

Składniki

  • parmezan tăiat bucăți
    60 g
  • carne tocată de vită, slabă
    300 g
  • carne tocată de porc slabă
    300 g
  • oregano uscat
    1 linguriță
  • sare
    1 - 2 lingurițe
  • piper negru proaspăt măcinat
    ¼ linguriță
  • căței de usturoi tăiați în jumătăți
    3
  • ulei de măsline
    20 g
  • ceapă galbenă tăiată bucăți mari
    200 g
  • vin roșu
    50 g
  • roșii cuburi, din conservă
    800 g
  • pastă de roșii
    50 g
  • zahăr
    5 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porții

Sód 2798 mg
Białko 144 g
Kalorie 8479 kJ / 2026 kcal
Tłuszcz 138 g
Błonnik 12.1 g
Tłuszcz nasycony 58 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...