Wersje kompatybilne
Tartă cu nectarine și cremă Frangipane cu alune de pădure
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g aluat pentru foitaj, gata preparat
- 100 g alune de pădure, decojite sau nedecojite, prăjite
- 80 g zahăr
- 50 g făină
- 100 g unt, cuburi
- 2 ouă mijlocii (53-63 g), 1 ou bătut
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 750 g nectarine, descojite, fără sâmburi, feliate (greutate totală)
- 200 g gem de caise
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1209 kJ / 289 kcal
- Białko
- 3.27 g
- Węglowodany
- 35.46 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2.31 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto cu sparanghel și șofran
35min
Cuiburi de spaghetti cu chifteluțe de linte
Brak ocen
Salată de conopidă condimentată, coaptă și iaurt cu mentă
1h
Burger vegan cu nuci și fasole neagră
4h 40 min
Salată thailandeză crocantă cu arahide
30min
Croquembouche
Brak ocen
Bufnițe din brânză
Brak ocen
Margarita de citrice
10min
Salsa dulce-acrișoară cu ardei
40min
Quiche cu ton și ceapă verde
2 Std.
Tort de ciocolată
2 Std.
Tort ”Înțepătură de albine”
6 godz. 50 min