Veganské sýrové fondue

Veganské sýrové fondue

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 porce

Składniki

  • 160 gramů cibule napůl
  • 2 stroužky česneku
  • 150 gramů bílého vína (viz Tip)
  • 100 gramů vody
  • 300 gramů brambor oloupaných, na kousky (2–3 cm)
  • 80 gramů ořechového másla např. z kešu ořechů
  • 50 gramů rostlinného mléka (viz Tip)
  • ½ - 1 rovná čajová lžička granulované cibule
  • 1 čajová lžička hořčice
  • 35 gramů citrónové šťávy
  • 2 ½ rovné čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky kurkumy
  • 2 polévkové lžíce tapiokového škrobu (viz Tip)
  • 2 ½ polévkové lžíce lahůdkového droždí
  • 10 polévkových lžic rostlinného mléka
  • 500 gramů toustového chleba na kostičky

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 2117 mg
Białko 31 g
Kalorie 4810 kJ / 1148 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 16.9 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 174 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...