Carachoux - větrníky s krustou, malinovou náplní a krémem z bílé čokolády

5.0 5 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
12 kusů

Składniki

Krémový základ z bílé čokolády
  • 150 gramů bílé čokolády na malé kousky
  • 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
Malinová náplň
  • 300 gramů čerstvých malin
    300 gramů mražených malin
  • 30 gramů cukru
Krakelín
  • 80 gramů másla pokojové teploty, na kousky
  • 70 gramů surového třtinového cukru
  • 80 gramů hladké mouky
Odpalované těsto
  • 250 gramů vody
  • 90 gramů másla na kousky
  • 10 gramů cukru
  • ½ čajové lžičky soli
  • 150 gramů hladké mouky
  • 4 vejce
Krém z bílé čokolády
  • 250 gramů mascarpone hodně vychlazeného, na kousky
Dokončení
  • cukr moučka (opcjonalnie) na posypání

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 kus

Sód 219.5 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 1894.5 kJ / 452.8 kcal
Tłuszcz 32.2 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 19.1 g
Węglowodany 35.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...