Urządzenia i Akcesoria
Křupavý jogurtový chléb
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
15 plátků
Składniki
-
240 gramů vody
-
1 čajová lžička instantního droždí, (viz Tip)10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
350 gramů chlebové pšeničné mouky plus navíc na pomoučení
-
150 gramů hladké špaldové mouky150 gramů chlebové žitné mouky
-
100 gramů bílého jogurtu
-
2 čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička medu
-
1 čajová lžička pečicího sladu (opcjonalnie)
-
2 polévkové lžíce balzamikového octa (opcjonalnie)
-
olej na vymazání
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 plátek
Sód
314.8 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
530.5 kJ /
126.8 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mazanec
2 godz. 15 min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min
Domácí chléb se zákysem
2 godz. 10 min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 godz. 30 min
Tradiční chléb se semínky
1 godz. 50 min
Podmáslový chléb
4 godz. 35 min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1 godz. 40 min
Chléb se semínky a cibulkou
1 godz. 50 min
Sladký snídaňový chléb
1 godz. 30 min
Loupáky s mákem
1 godz. 30 min
Domácí rohlíky
2 godz. 35 min
Skládaný bylinkový chléb
1 godz. 20 min