Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 gramů vody
-
10
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
lub 1 čajová lžička instantního droždí (viz Tip) - 350 gramů chlebové pšeničné mouky, plus navíc na pomoučení
-
150
gramů chlebové žitné mouky
lub 150 gramů hladké špaldové mouky - 100 gramů bílého jogurtu
- 2 čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička medu
- 1 čajová lžička pečicího sladu
- 2 polévkové lžíce balzamikového octa
- olej, na vymazání
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 530.5 kJ / 126.8 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 25.4 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 314.8 mg
Alternatywne przepisy
Loupáky s mákem
1 godz. 30 min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2h 10min
Podmáslový chléb
4 godz. 35 min
Máslo
5 Min
Chléb se semínky a cibulkou
1 Std. 50 Min
Tradiční chléb se semínky
1 Std. 50 Min
Kváskový chléb
16h 30 min
Domácí chléb se zákysem
2h 10min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 godz. 30 min
Mazanec
2 Std. 15 Min
Skládaný bylinkový chléb
1h 20min