Urządzenia i Akcesoria
酱油葱花烩饭
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
3 人份
Składniki
-
猪油40 克
-
短粳米 洗净沥干后约重340克250 克
-
水320 克
-
生抽20 克
-
老抽5 克
-
葱 切末3 - 4 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
336.8 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
1780.2 kJ /
425.5 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
66.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
米饭最美味
5 Przepisów
Chiny
Chiny