酱油葱花烩饭

酱油葱花烩饭

2.6 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
3 人份

Składniki

  • 猪油
    40 克
  • 短粳米 洗净沥干后约重340克
    250 克
  • 320 克
  • 生抽
    20 克
  • 老抽
    5 克
  • 切末
    3 - 4 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 336.8 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 1780.2 kJ / 425.5 kcal
Tłuszcz 13.9 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 66.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...