Urządzenia i Akcesoria
香炒佛手瓜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
小红葱40 克
-
蒜瓣20 克
-
佛手瓜 去皮,去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的四等块500 克
-
红萝卜 去皮,切成适合通过进料器的块状150 克
-
长辣椒 对角斜切成片20 克
-
南姜 拍扁2 公分
-
月桂叶2 片
-
虾米 浸软25 克
-
植物油20 克
-
盐1 茶匙
-
鸡精粉 自制或市售1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
821 mg
Białko
6 g
Kalorie
511 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
酱茄子
25 min
京葱炒黑木耳
30 min
青椒干豆腐
20 min
西芹腰果
20 min
鸡蛋辣椒蒸酱
40 min
炒五色蔬菜
20 min
番茄炖茄子
25 min
山药炒木耳
25 min
土豆炖大白菜
35 min
地三鲜
30 min
红烧萝卜
Brak ocen
芦笋、西兰花和蘑菇烩饭
Brak ocen