Urządzenia i Akcesoria
巴厘岛蜜瓜椰子汁
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
5 人份
Składniki
-
蜜瓜 切成适合通过进料器的纵长块500 克
-
青柠2 粒
-
椰子水,无加糖1000 克
-
青柠汁50 克
-
糖浆 适量调味300 克
-
新鲜嫩椰肉 切成薄片100 克
-
罗勒籽 浸泡在水中15分钟并沥干1 汤匙
-
冰块200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
84.4 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
995 kJ /
237.8 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
杏仁茶
2 godz. 45 min
老北京酸梅汤
2 godz. 5 min
香浓玉米汁
20 min
小吊梨汤
2 godz.
微醺热红酒
15 min
苹果陈皮山楂茶
20 min
紫薯燕麦饮
20 min
红枣姜茶
10 min
桂花小圆子南瓜羹
1 godz.
麦片饮料
Brak ocen
无酒精莓果莫吉托
Brak ocen
南瓜拿铁
Brak ocen