Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů červené řepy, malé, oloupané (viz Tip)
- 250 gramů cukety, na kousky (5 cm)
- 250 gramů mozzarelly, okapané
- extra panenský olivový olej, na pokapání
- sůl
- mletý černý pepř
- lístky bazalky, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 284 kJ / 67.9 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 40 mg
Alternatywne przepisy
Soljanka z DDR
1h 30min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3 godz. 15 min
Koláč naruby s paprikami a olivami
Brak ocen
Panellets
11h 20min
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Brak ocen
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 Std. 10 Min
Vitello tonato
2h
Bernské rösti (TM6)
Brak ocen
Pane alla birra (Pivní chléb)
4 godz.
Galette s ratatouille pro TM6
1h 30min
Bolognese classico
5óra
Vaječný likér z domácího salka
2 godz. 20 min