Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku, pokojové teploty (viz Tip)
- Wartości odżywcze
- na 30 gramů
- Kalorie
- 433 kJ / 103.5 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 11.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1sa 40 dk
Chléb se semínky a cibulkou
1 Std. 50 Min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Ovesné mléko
1sa 10 dk
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29 godz. 45 min
Zamotaný cibulový chléb
35 min
Křupavý jogurtový chléb
3 Std.
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8 Std. 30 Min
Celozrnné špaldové housky
35 min
Italská ciabatta
4 Std. 30 Min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 godz. 30 min
Vaječný likér z domácího salka
2 Std. 20 Min