Wersje kompatybilne
Brioșe fără gluten, cu ciocolată, fructe și fulgi de ovăz
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 115 g fulgi de ovăz, plus 2 linguri pentru topping
- 100 g făină de orez
- 45 g făină de tapioca
- 200 g banane, tăiate în jumătăți
- 140 g fructe de pădure în amestec, congelate
- 2 ouă mari (63-73 g)
- 115 g iaurt grecesc
-
115 - 140
g zahăr de cocos
lub 115 - 140 g sirop de arțar - 1 linguriță extract natural de vanilie
- 30 g cacao pudră
- 2 lingurițe praf de copt
- ¼ linguriță bicarbonat de sodiu
- ¼ linguriță sare
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 696.5 kJ / 166.5 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 32.8 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 161.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paste cu lămâie
35 min
Clătite cu dovleac cu sirop de arțar și nuci pecan
35 min
Brioșe Camille cu morcovi și migdale
1h 35 min
Prăjitură cu făină de mălai, căpșune, nectarine și migdale
2h 45min
Mini tarte cu piersici și lavandă
40 min
Covrigi fără gluten
1 godz. 50 min
Sos de pâine
1h 25min
Fettucine cu roșii și crevete
50 min
Iaurt de cocos (vegan)
12h 25min
Biscuiți cu unt de arahide
45 Min
Brioșe cu afine
45 Min
Brioșe cu morcovi și ciocolată
40 min