Brioșe fără gluten, cu ciocolată, fructe și fulgi de ovăz

Brioșe fără gluten, cu ciocolată, fructe și fulgi de ovăz

5.0 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 bucăți

Składniki

  • fulgi de ovăz plus 2 linguri pentru topping
    115 g
  • făină de orez
    100 g
  • făină de tapioca
    45 g
  • banane tăiate în jumătăți
    200 g
  • fructe de pădure în amestec, congelate
    140 g
  • ouă mari (63-73 g)
    2
  • iaurt grecesc
    115 g
  • zahăr de cocos
    115 - 140 g
    115 - 140 g sirop de arțar
  • extract natural de vanilie
    1 linguriță
  • cacao pudră
    30 g
  • praf de copt
    2 lingurițe
  • bicarbonat de sodiu
    ¼ linguriță
  • sare
    ¼ linguriță

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bucată

Sód 161.4 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 696.5 kJ / 166.5 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 32.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...