Urządzenia i Akcesoria
Baiser-Osternester
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
14 Stück
Składniki
-
Zucker200 g
-
Eiweiß Zimmertemperatur4
-
Salz1 Prise
-
Zartbitter-Schokolade geschmolzen50 g
-
Tortendekoration (z. B. Zuckereier), zum Garnieren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
24 mg
Białko
1 g
Kalorie
373 kJ /
89 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ab ins Körbchen
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Buntglas-Plätzchen
2 godz.
Spiegelei-Muffins
2 godz.
Selterskuchen
2 godz.
Baisergeister
4 godz.
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10 min
Stachelbeer-Baiser
1 godz. 10 min
Zitronen-Baiser-Torte
2 godz. 10 min
Karamell-Popcorn-Torte
3 godz. 30 min
Schokobecher mit Orangencreme
30 min
DDR - Soljanka
1 godz.
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3 godz. 30 min
Stollen-Butterkuchen
2 godz. 45 min