Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami

Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami

2.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porties

Składniki

  • Parmezaanse kaas in stukken
    70 g
  • verse rozemarijn alleen naaldjes
    2 takjes
  • room, elk type (van koemelk)
    600 g
  • eieren
    2
  • tomaten passata
    800 g
  • olijfolie
    5 g
  • gekookte linzen uitgelekt, gespoeld
    400 g
  • gedroogde gemengde kruiden
    1 el
  • zout
    ¼ - ½ tl
  • gemalen peper
    ¼ tl
  • spaghettini droge vorm
    250 g
  • rode paprika in plakjes gesneden
    150 g
  • salami in plakjes
    100 g
  • kaas, middelhard geraspt
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 674.6 mg
Białko 20.6 g
Kalorie 2644.7 kJ / 632.1 kcal
Tłuszcz 42.1 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 22.3 g
Węglowodany 45.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...