Urządzenia i Akcesoria
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken70 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 takjes
-
room, elk type (van koemelk)600 g
-
eieren2
-
tomaten passata800 g
-
olijfolie5 g
-
gekookte linzen uitgelekt, gespoeld400 g
-
gedroogde gemengde kruiden1 el
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
spaghettini droge vorm250 g
-
rode paprika in plakjes gesneden150 g
-
salami in plakjes100 g
-
kaas, middelhard geraspt50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
674.6 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
2644.7 kJ /
632.1 kcal
Tłuszcz
42.1 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
22.3 g
Węglowodany
45.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kerst menu
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Basis kippenbouillon
35 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 min
Gierst met kip en curry
35 min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Heerlijke herfstdressing
Brak ocen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Brak ocen
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 godz. 40 min
Ananas zandkoekjes
2 godz.
Gebakken aardappelpuree monsters
Brak ocen
Bloemkool-spinazie lasagne
1 godz. 45 min