Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fruits and Vegetables
- 100 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g pineapple, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube
- 100 g cucumber, ends removed, cut in halves that fit through feeder tube
- 200 g potatoes, peeled, cut in quarters that fit through feeder tube
- 100 g yam beans (sengkuang), peeled, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g carrot, peeled
- 1000 g water, plus extra for soaking potatoes in Step 5
- 3 eggs
- 50 g bean sprouts (taugeh), fresh
Peanut Sauce
- 60 g red curly chillies, cut in halves
- 2 bird's eye chillies (cili padi), adjust to taste
- 2 tbsp dried shrimp
- 1 garlic clove
- 1 ½ tsp salt
- 25 g sugar
- 70 g palm sugar, cut in thin slices
- ½ tsp mushroom seasoning powder
- 1 tsp white vinegar
- 200 g peanut, roasted, unsalted (see tip)
- 400 g hot water
- 100 g green lettuce leaves, cut in pieces (3 cm)
- 150 g tofu, firm,cut in cubes (2 cm), fried
- emping crackers (melinjo crackers), adjust to taste, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2074 kJ / 496 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 806 mg
Alternatywne przepisy
Sea Moss Gel
12 godz. 10 min
Digestive Bliss
5 min
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Brak ocen
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Brak ocen
Chamomile Lemonade
15 Min
Avocado Butter
10 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
Brak ocen
Potato goulash
1 godz.
Cheese Wiz
10 min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min