Urządzenia i Akcesoria
Potatisknyten med crème fraîche och rökt lax
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
16 portioner
Składniki
-
vatten600 g
-
mjölig potatis skalad, skuren i 3-4 cm bitar800 g
-
olivolja för att smörja4 matskedar
-
salt1 tesked
-
malen svartpeppar½ tesked
-
crème fraîche200 g
-
rökt lax skivor, skurna i remsor (ca 0,5 cm x 3 cm)100 - 150 g
-
rom svart50 g
-
10 g färsk dillmikroblad10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
244.7 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
453.7 kJ /
108.4 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Nyårsbuffé
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stjärnpizza
Brak ocen
Thaisallad med jordnötsdressing
30 min
Gratinerad pilgrimsmussla
Brak ocen
Kexgran med topping
Brak ocen
Fyllda ägg
Brak ocen
Avokado med ägg och laxtartar
Brak ocen
Nötig Quinoasallad
Brak ocen
Snabb Regnbågssallad
10 min
Vårig grapefruktsallad
30 min
Fänkålssallad
Brak ocen
Citrongräs- och biffsallad
Brak ocen
Potatisbullar med spenat
Brak ocen