Waldorfsallad på endiveblad

Waldorfsallad på endiveblad

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
8 portioner

Składniki

  • endive
    600 g
  • kanderad ingefära
    20 g
  • pekannöt
    40 g
  • selleristjälk skuren i 5 mm bitar
    150 g
  • äpple (ca 100 g), urkärnad, skuren i fjärdedelar
    1
  • röd paprika (ca 150 g), urkärnad, skuren i bitar
    1
  • majonnäs
    30 g
  • rivet citronskal
    2 teskedar
  • citronsaft
    40 g
  • honung
    1 tesked
  • färsk timjan
    1 matsked
  • salt
    1 tesked
  • malen svartpeppar
    ½ tesked
  • granatäpple urkärnad
    1
  • mikroblad
    10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 333.4 mg
Białko 2.2 g
Kalorie 565.1 kJ / 135.1 kcal
Tłuszcz 7.2 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 18.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie