Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake i burk
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
6 burkar
Składniki
Smulbotten
-
osaltat smör20 g
-
40 g smörgåskexdigestivekex40 g
-
nötter (t.ex. hasselnötter, valnötter, pistagenötter, mandel)20 g
-
20 g honungfarinsocker20 g
Fyllning
-
färskost300 g
-
grädde min. 30% fett50 g
-
socker (strösocker)60 g
-
1 tesked äkta vaniljextraktvaniljsocker, hemmagjort1 ½ tsk
-
salt1 nypa
-
ägg2
-
vatten400 g
Topping
-
blandade röda bär, färska eller frysta200 g
-
socker40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 burk
Białko
10 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jultårta
Brak ocen
Jordgubbspaj
40 min
Citronmarängmuffins
Brak ocen
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Brak ocen
Snöflingetårta
Brak ocen
Apelsinringar
Brak ocen
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Brak ocen
Mandelstjärnor
1 godz. 15 min
Julgran av kakor
Brak ocen
Honung- & sesamkakor
Brak ocen
Pumpapudding
1 godz. 15 min
Mint Choc Chip
Brak ocen