Urządzenia i Akcesoria
莲子芡实猪肚汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份
Składniki
-
芡实15 克
-
莲子 干的20 克
-
干百合20 克
-
山药 去皮切块50 克
-
水 浸泡用
-
猪肚 洗净切条400 克
-
瘦猪肉,不带筋不带骨 切小块150 克
-
水600 克
-
姜2 片
-
花雕酒50 克
-
水 炖煮用1200 克
-
盐 约5克1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
596 mg
Białko
24.9 g
Kalorie
973 kJ /
232.8 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心汤品
15 Przepisów
Chiny
Chiny