莲子芡实猪肚汤

莲子芡实猪肚汤

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份

Składniki

  • 芡实
    15 克
  • 莲子 干的
    20 克
  • 干百合
    20 克
  • 山药 去皮切块
    50 克
  • 浸泡用
  • 猪肚 洗净切条
    400 克
  • 瘦猪肉,不带筋不带骨 切小块
    150 克
  • 600 克
  • 2 片
  • 花雕酒
    50 克
  • 炖煮用
    1200 克
  • 约5克
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 596 mg
Białko 24.9 g
Kalorie 973 kJ / 232.8 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...