![Oven Baked Vegetable Crisps (TM5) Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7e98d037-bee6-4e7f-b672-16060e8292b3/Derivates/83e4011e-4a09-4dc8-8ead-c283e2b9e618.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g beetroot
- 150 g parsnips
- 150 g sweet potato
- 150 g potatoes
- water, cold
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 12 mg
Alternatywne przepisy
Peanut Butter Cookies
45 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4hod. 20min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2 Std.
Dragon's Beard Candy
2hod. 5min
Lasagne-style Courgette Bake (TM6)
2 Std. 15 Min
Neapolitan Pizza
9h
Candy Corn Pudding
50min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Brak ocen
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9h
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1h 5 min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 min