Urządzenia i Akcesoria
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
beetroot150 g
-
parsnips150 g
-
sweet potato150 g
-
potatoes150 g
-
water, cold
-
fine sea salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ice Cream Layer Cake
43 godz. 35 min
Apple strudel
1 godz. 20 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 godz.
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Apple Tart
1 godz.
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3 godz. 30 min
Whole Apple Jam
4 godz.
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Hazelnut banana bread
1 godz. 15 min