Urządzenia i Akcesoria
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
beetroot150 g
-
parsnips150 g
-
sweet potato150 g
-
potatoes150 g
-
water, cold
-
fine sea salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Cheesy Beer Sauce
30 min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Christmas Upside Down Cake
1 godz. 10 min
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3 godz. 35 min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6 godz. 20 min
Granola Bars (Ben) Metric
1 godz. 10 min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 godz. 45 min
Strawberry Cheesecake Shots
15 min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min
Russian Beetroot Salad
1 godz. 10 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min