Urządzenia i Akcesoria
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
beetroot150 g
-
parsnips150 g
-
sweet potato150 g
-
potatoes150 g
-
water, cold
-
fine sea salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Hot Crab Dip
35 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Challah
2 godz.
Witches' Finger Cookies
2 godz.
Popcorn Verrines
1 godz. 30 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1 godz. 15 min
Herb Butter Flatbreads
35 min