Urządzenia i Akcesoria
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
beetroot150 g
-
parsnips150 g
-
sweet potato150 g
-
potatoes150 g
-
water, cold
-
fine sea salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bruschetta
3 godz.
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40 min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Brak ocen
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5 godz. 50 min
Raspberry and Strawberry Mousse
4 godz. 20 min
Banana Bread
1 godz. 50 min
Barbecue Beanburger Sliders
1 godz. 50 min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Bulgur and Salmon Rolls
1 godz. 20 min
Apple and Blackcurrant Pie
2 godz.
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40 min
Herb Butter Flatbreads
35 min