Urządzenia i Akcesoria
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
beetroot150 g
-
parsnips150 g
-
sweet potato150 g
-
potatoes150 g
-
water, cold
-
fine sea salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Croissants
12 godz.
Ice Cream Layer Cake
43 godz. 35 min
Dried Spiralized Apple Stacks with Chocolate
6 godz.
Strawberries and Cream (TM5)
20 min
Peach Iced Tea
2 godz.
Baguettes
3 godz. 45 min
Blueberry Breakfast Buns
3 godz. 30 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Olive Bread Rolls
2 godz.
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2 godz. 15 min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3 godz. 40 min