Urządzenia i Akcesoria
蒜頭去皮(TM5)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
210 克
Składniki
-
水600 克
-
蒜頭 去除根部,將蒜頭剝成一粒粒蒜瓣250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 210 克
Sód
67.2 mg
Białko
16.3 g
Kalorie
1590.6 kJ /
380.2 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
84.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品專屬配件食譜
27 Przepisów
Tajwan
Tajwan