Urządzenia i Akcesoria
鮭魚鬆馬鈴薯沙拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
鮭魚鬆
-
新鮮去骨鮭魚排 去皮,切塊200 克
-
清酒15 克
-
味醂15 克
-
龜甲萬丸大豆本釀醬油15 克
馬鈴薯沙拉
-
水500 克
-
馬鈴薯 切塊450 克
-
小黃瓜 切薄片1
-
鹽½ 茶匙
-
日式美乃滋80 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
723.5 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
986.6 kJ /
235.8 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品 X 龜甲萬
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan