Urządzenia i Akcesoria
紅蘿蔔去皮(TM5)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 人份
Składniki
-
水600 克
-
紅蘿蔔 切塊(約5-6公分長)800 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
576 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1372.4 kJ /
328 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
22.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
76.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品專屬配件食譜
27 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
羽衣甘藍蘋果汁
5 min
亞麻籽隔夜燕麥和抹茶優格
Brak ocen
全麥餅皮
Brak ocen
油封大蒜
15 min
鮭魚鬆馬鈴薯沙拉
Brak ocen
鮮美海苔醬吐司
Brak ocen
香脆蒜片和香蒜油
20 min
香脆花生
20 min
豆漿優格
Brak ocen
自製無麩質麵粉(中筋)
Brak ocen
蔬菜滿滿義麵醬
30 min
椪醋和蘿蔔泥
Brak ocen