Wersje kompatybilne
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salát
- 150 gramů zelených jablek, neoloupaných, na čtvrtky, bez jádřinců (viz Tip)
- 150 gramů řapíkatého celeru
- 150 gramů fenyklu, na kousky (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dokončení
- 20 gramů čerstvého kopru (viz Tip)
- 80 gramů oleje
- 15 gramů dijonské hořčice
- 50 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů červeného vinného octa
- 1 čajová lžička soli
- mletý černý pepř
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 26 mg
Alternatywne przepisy
Tiramisu dort se sušenkami Amaretti
7 Std. 30 Min
Mandlové cihličky s olivami
Keine Bewertungen
Mandlovo-bylinkové bagetky
35 Min
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
25h 5 min
Panellets
11 godz. 20 min
Jahodová granola s mátou
Keine Bewertungen
Sezamové pesto
10 min
Brazilský dezert quindim
30 Min
Kokosový flapjack
30 Min
Hummus
5 Min
Tiramisu
5h 20min
Karpatka
4h 30min