Wersje kompatybilne
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salát
- 150 gramů zelených jablek, neoloupaných, na čtvrtky, bez jádřinců (viz Tip)
- 150 gramů řapíkatého celeru
- 150 gramů fenyklu, na kousky (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dokončení
- 20 gramů čerstvého kopru (viz Tip)
- 80 gramů oleje
- 15 gramů dijonské hořčice
- 50 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů červeného vinného octa
- 1 čajová lžička soli
- mletý černý pepř
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 26 mg
Alternatywne przepisy
Piknikový plněný chléb
Brak ocen
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20 min
Veganská feta
12 Std. 10 Min
Valentýnské makronky
1h 30 min
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1h
Zabaione
15 min
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
Brak ocen
Ančovičkové máslo
4 Std. 20 Min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Brak ocen
Středomořský zeleninový pekáč
50 min
Kořeněná kukuřično-meruňková kaše
15 min
Višňové cookies s kokosem
35 min