Urządzenia i Akcesoria
Carpaccio z červené řepy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 porce
Składniki
-
300 gramů červené řepy malé, oloupané (viz Tip)
-
250 gramů cukety na kousky (5 cm)
-
250 gramů mozzarelly okapané
-
extra panenský olivový olej na pokapání
-
sůl
-
mletý černý pepř
-
lístky bazalky na ozdobu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jahodové knedlíky s mákem a jahodovou omáčkou
1 godz. 25 min
Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem
45 min
Lososový sendvič s avokádem a mrkvovými hranolky v těstíčku
4 godz.
Toastový chléb (bez lepku)
14 godz.
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Brak ocen
Bezlepkové jahodové knedlíky (low carb) v páře
35 min
Pečené bramborové mističky se zeleninovou náplní
Brak ocen
Marocké jehněčí s kuskusem
Brak ocen
Kachní prsa s červeným zelím a celerovým pyré
Brak ocen
Bezlepkové mandlovo-proteinové housky
1 godz. 30 min
Losos s citrónovou holandskou omáčkou, chřestem a rýží
Brak ocen
Vařená vejce (program Vaření vajec)
20 min