Urządzenia i Akcesoria
慢煮小馬鈴薯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
小馬鈴薯去皮
-
新鮮小馬鈴薯 如有需要一切二(約5公分,詳見要訣)800 克
-
水600 克
-
油 (opcjonalnie) (詳見要訣)1 茶匙
慢煮馬鈴薯
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
-
水 (需蓋過馬鈴薯,但不超過最大容量2.2L刻度線)850 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
219.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
332.1 kJ /
79.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品專屬配件食譜
27 Przepisów
Tajwan
Tajwan