甜菜根去皮

甜菜根去皮

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 人份

Składniki

  • 600 克
  • 甜菜根 依據大小切半或切塊(約5公分大小)
    800 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 648 mg
Białko 12.8 g
Kalorie 1439.3 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 22.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 76.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie