蒜頭去皮(TM6)
TM6

蒜頭去皮(TM6)

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 600 克 水
  • 250 克 蒜頭 ,去除根部,將蒜頭剝成帶皮蒜瓣

Wartości odżywcze
na 200 克
Kalorie
1558 kJ / 372 kcal
Białko
16.3 g
Węglowodany
82.8 g
Tłuszcz
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
5.3 g
Sód
66.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy