蒜頭去皮

蒜頭去皮

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 克

Składniki

  • 600 克
  • 蒜頭 去除根部,將蒜頭剝成帶皮蒜瓣
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 200 克

Sód 66.5 mg
Białko 16.3 g
Kalorie 1558 kJ / 372 kcal
Tłuszcz 1.3 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 82.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...