老薑去皮

老薑去皮

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
140 克

Składniki

  • 600 克
  • 老薑 去除芽眼,掰或切成小段(約5公分)
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 140 克

Sód 4.9 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 252.8 kJ / 60.5 kcal
Tłuszcz 0.6 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...