Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g ulei de măsline extravirgin
- 140 g căței de usturoi
- 85 g spanac tânăr, proaspăt
- 115 g parmezan, tăiat în bucăți
- 115 g cremă de brânză, cuburi
-
30
g smântână fermentată, de orice tip
lub 30 g iaurt simplu - 170 g inimă de anghinare, marinată, scurse
- ¼ linguriță ardei iute, roșu, fulgi, după gust (opcjonalnie)
- ¼ - ½ linguriță sare, după gust
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- 2 baghete, franțuzești (aprox. 455 g fiecare)
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 662.8 kJ / 158.4 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 284.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bucuria citricelor
5 Min
Gnocchi cu carne de porc, roșii și dovlecei
35 Min
Farfalle cu măsline și mozzarella
30 min
Tocăniță de pui, cu roșii și busuioc
35 Min
Driver
Brak ocen
Piept de pui pizzaiola cu piure de țelină și cartofi
1 Std.
Sangria cu zmeură și busuioc
40 Min
Salată de varză de Bruxelles, cu merișoare și migdale
50 min
Fusilli cu pesto, fasole verde și cartofi - Pasta alla genovese
45 min
Bruschete cu inimi de anghinare
30 min
Miniburger cu brânză de capră
2 Std.
Granola
1h 40min