Pâine cu usturoi, spanac și anghinare

Pâine cu usturoi, spanac și anghinare

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
24 bucăți

Składniki

  • ulei de măsline extravirgin
    100 g
  • căței de usturoi
    140 g
  • spanac tânăr, proaspăt
    85 g
  • parmezan tăiat în bucăți
    115 g
  • cremă de brânză cuburi
    115 g
  • smântână fermentată, de orice tip
    30 g
    30 g iaurt simplu
  • inimă de anghinare, marinată scurse
    170 g
  • ardei iute, roșu, fulgi (opcjonalnie) după gust
    ¼ linguriță
  • sare după gust
    ¼ - ½ linguriță
  • piper negru măcinat
    ⅛ linguriță
  • baghete franțuzești (aprox. 455 g fiecare)
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bucată

Sód 284.5 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 662.8 kJ / 158.4 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...