Aperol- og lemon sour med aquafabaskum

Aperol- og lemon sour med aquafabaskum

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portioner

Składniki

  • rørsukker
    30 g
  • isterninger
    200 g
  • citron citruskødet heraf; 2 stykker skal gemt (4 cm strimler) uden det hvide
    130 g
  • Aperol-likør ®
    150 g
  • kikærtevand, fra dåse (aquafaba) (se tip)
    60 g
  • dehydrerede appelsinskiver til pynt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 6.7 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 341.1 kJ / 81.5 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 13.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie