Urządzenia i Akcesoria
奶油蟹肉棒味噌泡面
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
黄油15 克
-
蘑菇 切片4 颗
-
蟹肉棒 手撕成丝状90 克
-
洋葱 切丝25 克
-
稀奶油70 克
-
味噌 赤味噌30 克
-
水180 克
-
方便面 捏成大块100 克
-
葱 切末2 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1589.8 mg
Białko
12 g
Kalorie
2121.5 kJ /
507.5 kcal
Tłuszcz
28.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
50.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家庭小酒馆
15 Przepisów
Chiny
Chiny