奶油蟹肉棒味噌泡面

奶油蟹肉棒味噌泡面

4.4 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 黄油
    15 克
  • 蘑菇 切片
    4 颗
  • 蟹肉棒 手撕成丝状
    90 克
  • 洋葱 切丝
    25 克
  • 稀奶油
    70 克
  • 味噌 赤味噌
    30 克
  • 180 克
  • 方便面 捏成大块
    100 克
  • 切末
    2 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1589.8 mg
Białko 12 g
Kalorie 2121.5 kJ / 507.5 kcal
Tłuszcz 28.8 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 14.2 g
Węglowodany 50.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...