Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan, coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
- 250 g de champignons bruns frais, entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
- 1 - 2 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive vierge extra
- le zeste d'½ citron non traité
- 30 g de jus de citron
- ¼ c. à thé de sel
- ½ c. à thé de poivre blanc moulu
- 5 g de feuilles de persil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 253 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Liqueur de noisettes au caramel
20min
Crème glacée à l'érable au lait d'amandes
13 Std. 20 Min
Sauce pour salade César
10 Min
Paloma au pamplemousse rose
10 Min
Coleslaw au Découpe-Minute
10 Min
Rouleaux d'été végétariens (TM6)
1 godz.
Buddha bowl au poulet (TM6)
1 godz.
Crème dessert
15 Min
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Saumon aux herbes et citron Sous vide
1h 40min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15 Min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 Min