Pissaladière

Pissaladière

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 porții

Składniki

Aluat
  • ulei de măsline pentru uns
  • apă
    80 g
  • drojdie uscată
    1 linguriță
    10 g drojdie proaspătă, fărâmițată
  • făină de pâine
    200 g
  • ou mijlociu (53-63 g)
    1
  • sare de mare fină
    1 priză
Topping
  • ierburi aromate proaspete, în amestec doar frunzele (ex. pătrunjel, cimbru, rozmarin)
    2 lingurițe
  • ulei de măsline plus pentru uns
    80 g
  • ceapă tăiată sferturi
    500 g
  • sare de mare
    ¼ linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță
  • file de anchois conservat în ulei înmuiat în puțin lapte, apoi scurs
    60 g
  • măsline negre fără sâmburi
    60 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 3.5 g
Kalorie 493 kJ / 118 kcal
Tłuszcz 6.5 g
Węglowodany 11.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...